نماینده مردم ملایر در مجلس، جشنواره فیلم فجر را مهم‌ترین اتفاق سینمایی، میدان رقابت سالم عوامل تولید قیلم‌ها و منبع تغذیه یک ساله در عرصه سینمای کشور خواند و گفت: امروز ما در کنار ۲ صنعت سینمایی شرقی و سینمای هالیوود در غرب که هزینه‌های هنگفتی در حوزه سینما دارند، توانسته‌ایم سهم جدی در این حوزه داشته باشیم.

سهم سینمای ایران در تولید آثار با کیفیت در کنار ۲ صنعت سینمای شرق و غرب/ جشنواره چهل‌ و چهارم، قله کیفیت و پویایی است

احد آزادی‌خواه، نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، جشنواره فیلم فجر را مهم‌ترین اتفاق سینمایی و منبع تغذیه یک ساله در عرصه سینمای کشور خواند و گفت: یکی از قله‌های فرهنگی، هنری و البته سینمایی ما جشنواره فیلم فجر است که سالانه از ۱۲ تا ۲۲ بهمن‌ماه اتفاق می‌افتد و هنرمندان، کارگردانان، تهیه و تولیدکنندگان، نویسندگان و سایر عوامل تولید فیلم‌ها در یک میدان رقابت سالم کنار یکدیگر جمع می‌شوند و تولیدات خود برای یک سال هم‌وطنان را به نمایش و رقابت می‌گذارند.

این نماینده مجلس سینمای ایران و جشنواره فیلم فجر به عنوان ویترین آن را فرایندی موفق در تأمین تغذیه مردم در حوزه سینما خواند و تصریح کرد: امروز ما در کنار ۲ صنعت سینمایی شرقی و سینمای هالیوود در غرب که هزینه‌های هنگفتی در حوزه سینما دارند، توانسته‌ایم سهم جدی در این حوزه و تولید آثار باکیفیت داشته باشیم. اگرچه در حوزه صادرات فیلم مشکل داریم اما در حوزه تولید توانسته‌ایم در یک میدان باز فرهنگی، هنری، اجتماعی و سیاسی دست به تولید آثار مختلف در ژانرهای گوناگون بزنیم، محصولاتمان را تولید کنیم و به نمایش بگذاریم؛ که مورد استقبال مردم هم قرار گرفته است.

گوی سبقت چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر​​​​​ از لحاظ کیفی نسبت به دوره‌های پیشین

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش ویژه اهالی فرهنگ و سینما برای برگزاری هرچه بهتر چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر، کیفیت برخی آثار این دوره از جشنواره را برابر و حتی بهتر از آثار برتر دوره‌های پیشین جشنواره دانست و گفت: بعضی آثاری که بنده جسته و گریخته در جشنواره فیلم فجر امسال پیگیری یا از طریق رسانه‌ها دنبال کردم؛ انصافاً توانسته فضای بسیار خوب و رضایتمندی ایجاد کند و کیفیت آثار قابل توجه و دفاع است.

آزادی‌خواه در ادامه، حضور اصحاب رسانه را مکمل فیلم‌های باکیفیت ارائه شده در جشنواره چهل و چهارم فجر دانست و افزود: با توجه به شرایط موجود، اهالی رسانه حضور پررنگی در کاخ جشنواره داشتند که این موضوع نشان از پویایی فضای نقد و اطلاع‌رسانی دارد و پاسخی روشن به کسانی است که به دنبال انزوای هنر ملی بودند.

سینما مأمور «حال خوب» و نشاط اجتماعی است

این نماینده مجلس در پایان گفت: بسیاری از کارگردانان و تهیه کنندگان که بنده هم ممنون آن‌ها هستم، از جشنواره استقبال کردند و به آن رونق دادند و توانستند با خلق آثار جدید سینمایی بساط شیرینی کام مردم در یک سال پیش رو را تأمین کنند؛ تا مردم با تماشای همین فیلم‌ها، به‌ویژه آن دسته آثاری که با تم طنز به مسائل مردم می‌پردازند، بتوانند حال خود را خوب کنند. امیدواریم با استقبال خوب مردم، در بخش فروش هم بتوانیم به معدل بالایی برسیم. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار